Raisevoice.com

Avui al migdia a la Facultat Comunicació Blanquerna s’ha celebrat l’acte de raisevoice, projecte de final de grau d’Antonio Guerrero, que per compromisos laborals no ha pogut assistir, i Arturo García que s’ha encarregat de fer l’exposició. Els dos llicenciats en Publicitat i Relacions Públiques a Blanquerna.

En el projecte, diu Arturo García van optar per l’opció més arriscada.: van decidir crear una plataforma de crowdfunding. Són unes plataformes online per tal d’aconseguir una subvenció i desenvolupar projectes de tots tipus. Raisevoice és una plataforma solidària.

La idea sorgeix a partir de la crisi econòmica, l’any 2012. S’adonen que hi ha tres aspectes molt importants: la cooperació(entorn), la universitat (societat), i el crowdfunding (financiació). Però es troben amb un problema: el mercat està saturat, hi ha massa plataformes de crowdfunding i la gent no s’acaba de fiar. “Som l’única plataforma al món que es caracteritza pel desenvolupament de cooperació universitari; projectes fets per universitaris per a universitaris.” ha declarat Arturo García.

No només demanen diners sinó que intenten trobar voluntaris o voluntaris i aportadors al mateix temps. Van decidir fer-ho dins del marc de les universitats Ramon Llull per l’especialització, el compromís, el talent, l’amplificació, la comunitat i el rigor.

“Volem que els nostres voluntaris tinguin implicació, ganes de col·laborar, proactivitat i sobretot innovació. Sense vosaltres us asseguro que no funcionarà.”, Arturo García.

A continuació us enllaço la pàgina web del projecte:

http://www.raiseavoice.com/beta/

 

SONY DSC

Arturo García durant la presentació de Raisevoice.com

Carlota Colom

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: